Referenser

Här har vi samlat ett urval av de kunder som har gett oss förtroendet att hjälpa dem med deras fakturahantering. Vill du också bli en referens? Kontakta oss för att bli kund!

Modern Ekonomi

Modern Ekonomi är en kedja av lokalt förankrade redovisningsbyråer med kontor på ett tiotal orter runt om i landet.

De är vår äldsta kund och använder idag Dinumero till ett hundratal av sina kundföretag.

Modern Ekonomi
Amelitas redovisning

Amelitas redovisning

Amelitas Redovisning AB är en redovisningsbyrå i Haninge/Handen som erbjuder Dinumero till sina kunder.

Endetail

Endetail bedriver konsultverksamhet inom ekonomi & juridik området.

De använder framförallt kopplingen till BL Administration.

Endetail
Karlssonbuss i Vaggeryd

Karlssonbuss i Vaggeryd

Karlssonbuss är ett bussbolag som kör både långresor och bedriver linjetrafik på ett flertal orter i södra Sverige. De var vår första kund som använde kopplingen för Dinumero Fakturaskanning med Garp.

Svensk Bostadsförvaltning

Som en del av Svensk Bostadsförvaltnings paket till sina kunder erbjuds Dinumero Fakturaskanning till bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och ägare till kommersiella fastigheter.

Svensk Bostadsförvaltning
Controllergruppen

Controllergruppen

Controllergruppen tillhandahåller redovisning med moderna verktyg och automatiserade processorienterade metoder. Dinumero är en del av deras erbjudande.

Breda Affärsutveckling/Revision

Breda är ett "vanligt småländskt konsultföretag för affärsutveckling och revision" som utgår ifrån vackra Bredaryd. De var vår första kund som använde kopplingen för Dinumero Fakturaskanning med Visma Administration.

Breda Affärsutveckling/Revision
A Invest & Consulting

A Invest & Consulting

A Invest tillhandahåller tjänster inom redovisning, bokslut samt en speciell del som är inriktade mot fastighetsförvaltning. De har kontor i Malmö-regionen och använder framförallt vår koppling till Visma Administration.

Enter Redovisning

Enter Redovisning tillhandahåller ekonomitjänster i centrala Stockholm. De använder sig framförallt av Briljant Ekonomisystem och har varit behjälpliga i framtagandet av vår koppling mellan Dinumero Fakturaskanning och Briljant.

Enter Redovisning
Mevona

Mevona

Mevona hjälper företag med ekonomi och har kontor i Stockholm och i vackra Visby. De använder sig av vår koppling mellan Dinumero Fakturaskanning och E-conomic.

SRAT

SRAT är "fackförbundet för akademiker inom hälsa, kommunikation och förvaltning" och är en del av SACO. De använder sig av kopplingen mellan Dinumero Fakturaskanning och BL Administration.

SRAT
VasaByrån

VasaByrån

Vasabyrån är sprunget ur fyra fackförbunds gemensamma behov av administrativa tjänster, något de fortfarande är specialiserade på idag. De sitter på Vasagatan i Stockholm.

XBASE

XBase är en redovisningsbyrå med kontor i Leksand. De använder framförallt vår koppling från Dinumero Fakturaskanning till Björn Lundén Administration.

XBASE
KeyNet Sweden

KEYNet Sweden

KEYnet Sweden utvecklar bl.a. webbaserade lösningar för intranät, ledningssystem, hemsidor och e-handel, ärendesystem, servicesystem och presentationsskärmar. De använder vår koppling till Visma Administration.

Tabula

Tabula utrustar konferens-, mötes- och undervisningslokaler med professionella lösningar inom ljud och bild samt specialinredningar. De använder vår koppling till Visma Administration.

Tabula
SH Schakt

SH Schakt

Markentreprenör från Bohuslän

West-Pool

West-Pool sköter redovisning och administration för företag över hela norden och erbjuder Dinumero Fakturaskanning som ett led i detta. De har dessutom varit behjälpliga vid utvecklingen av en ny brygga mellan Dinumero Fakturaskanning och Visma Compact / Xor.

West-Pool
MOHV Mäklare

MOHV Mäklare

Mäklarföretaget MOHV har verksamhet på många håll runtom i landet och använder sig av Dinumero för hantering av sina leverantörsfakturor.

Good Economy

Good economy är en redovisningskedja med kontor på ett flertal orter i Göteborgsregionen. De erbjuder Dinumero som en del i erbjudandet till sina kunder.

Good economy
Setune

Setune fastigheter

Setune fastigheter är ett fastighetsbolag med verksamhet framförallt i Uppsala.